Cautare

933 de rezultate pentru "divizia d gorj" (8.86 secunde)
Nepotul presedintelui Organizatiei Judetene a PNL Gorj, Dan Ilie Morega, s-a inscris in partidul lui Gigi Becali. Vasile Morega, nepotul liderului PNL Gorj, conduce in prezent filiala locala a PNG Pades, care este localitatea de bastina a fostului inspector guvernamental, prefect si subprefect de Gorj.
La randul sau, vicepresedintele PSD Victor Ponta a aratat ca va candida intr-unul din colegiile din Gorj, intrucat este deputat de Gorj si tot acolo are si domiciliul.
Ex-pesedistul Ion Florescu a fost numit ieri, prin hotarare de guvern, prefect al judetului Gorj. El va ocupa temporar functia de sef al Institutiei Prefectului Gorj si i-a luat locul fostului liberal Victor Banta.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Tablourile cu Ion Iliescu si Adrian Nastase au fost date jos din sediul PSD Gorj din dispozitia presedintelui filialei, Florin Carciumaru, acestea fiind inlocuite cu sase tablouri cu fotografii alb-negru infatisand diferiti militanti ai miscarii social-democrate din prima parte a secolului trecut.
Membrii Biroului Electoral Judetean (BEJ) Gorj si-au reluat activitatea, dupa ce timp de doua ore s-au aflat intr-o greva spontana, din cauza faptului ca nu si-au primit indemnizatiile.
Consilierii judeteni din Gorj au depus astazi juramantul. ... Al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Gorj este liberala Madalina Ciolocoi(20 de voturi pentru si sase impotriva).
PD Gorj l-a nominalizat pe secretarul general al filialei Cosmin Popescu pentru postul de secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, in locul lui Ionel Mantog, care a demisionat din aceasta functie la jumatatea lui iunie.
Nicolae Mischie inca se mai crede baron al judetului Gorj.
Fostul baron PSD de Gorj, Nicolae Mischie, a anuntat ca dupa sase luni de stat prin spitale este apt pentru a reveni pe scena politica.
Cu toate ca a fost ales de cetatenii comunei Turburea - Gorj in calitate de consilier local, si apoi de colegii sai din consiliul local ca viceprimar, Ion Barca inca nu poate sa isi preia atributiile.
Saptamana trecuta, reprezentantii ASP Gorj au fost primiti cu ostilitate de romi. ... Mariana Sfichi, directoarea adjuncta a ASP Gorj, a declarat ca aceasta campanie va fi continuata in zona Meteor, unde locuiesc sute de romi.
Ion Calinoiu, presedintele executiv al PSD Gorj si presedintele Consiliului Judetean Gorj, vine la serviciu intr-un costum negru cu dungi verticale, pe interiorul caruia se poate vedea emblema renumitului creator de moda italian.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Scopul seminarului a fost cresterea nivelului de informare si cunoastere de catre mass-media din judetul Gorj a principalelor componente ale programelor cu finantare din fondurile structurale ale Uniunii Europene, care se adreseaza comunitatilor locale.
Cel mai mare pericol de inundatie pentru judetul Gorj il reprezinta raul Jiu. Localitatile Turcinesti, Schela si Targu Jiu pot sa fie inundate", a spus Ion Calinoiu, presedintele CJ Gorj.
Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PNL Gorj si seful organizatiei de studenti din aceeasi filiala au fost exclusi din partid, cei doi fiind acuzati ca au inregistrat sedinta in care liderul PNL Gorj, Dan Morega, le cerea membrilor sa cotizeze pentru campania electorala.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
"Vor fi colegi si din Dolj, si din Olt, si din Valcea, si din Gorj, si aici vorbesc de judetele care au performat la alegerile parlamentare, care ne vor reprezenta la Bucuresti.
Primarii din Gorj au fost sfatuiti de sefii consiliului judetean sa faca demersurile necesare pentru a grabi adoptarea bugetelor locale. ... Reducerea cheltuielilor bugetare si suspendarea angajarilor in institutiile publice pana la sfarsitul acestui an reprezinta o prioritate pentru toti primarii din judet", a declarat seful CJ Gorj, Ion Calinoiu.
google-analytics.com